Skip to content

Hyundai - Cycloon stofzuiger - 800 Watt

119,95

Makkelijk en snel stofzuigen kan met deze cyclone stofzuiger van Hyundai! Met een groot vermogen van 800 watt is deze Hyundai stofzuiger echt krachtig en kan je je huis in een handomdraai stofvrij maken. De stofzuiger heeft een grote stofopvang van 5 liter.

EAN 8719743424944 Categorieën , , , ,

De Hyundai cycloonstofzuiger is een stofzuiger die u gegarandeerd met een nette huiskamer achterlaat. De stofzuiger is redelijk licht in gewicht en dus is het makkelijk om deze stofzuiger van kamer naar kamer te verplaatsen. De stofzuiger bevat een achterstuk waar het stof in belandt. De inhoud van het achterstuk bevat 5.0 liter. Het is met één klik erg gemakkelijk om met de stofzuiger van een harde vloer naar een zacht tapijt te gaan.

De stofzuiger is uitgerust met een handig handvat op de base van de stofzuiger waardoor je de stofzuiger makkelijk verplaatst en bijvoorbeeld mee de trap op of af tilt. De stofzuiger opbergen? klik de stang eenvoudig in de houder aan de achterkant van de stofzuiger. Stofzuigen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Verstelbaar 

De steel van de stofzuiger is makkelijk te verstellen, op deze manier ervaart u geen problemen in verband met de lengte van de stang. Je hebt dus geen last van een te lange of te korte stang. De stang is te verstellen van 44 tot en met 77 cm. De gekozen aluminium voor de stang zorgt voor een hoge kwaliteit en lange levensduur.

Het kopstuk van de stofzuiger is ook te verstellen en wanneer je deze eraf haalt beschik je over een zuigstuk waarmee je erg gemakkelijk kruimels van de vloer kan zuigen. Tegen stof kunt u nu ook een stofborstel op de stang plaatsen om het uzelf nog gemakkelijker te maken.

Lange en flexibele kabel

De stofzuiger bevat een kabel van 5 meter lang. Op deze manier heeft u een groot bereik met de stofzuiger, u hoeft amper van stopcontact te wisselen. U kunt dus aan één stuk door de kamer zuigen, wat u ook nog eens tijd bespaart.

Nooit meer stofzuigerzakken kopen

De stofzuiger is uitgerust met een HEPA filter, waarmee alle nare stofdeeltjes worden gefilterd. Het stof en alle andere prulletjes worden opgeslagen in de stofbak van de stofzuiger. Met een totale inhoud van 5 liter heeft deze stofzuiger een grote capaciteit en stofzuig je zo het hele huis zonder ondertussen je stofbak te moeten legen.

Omdat de stofzuiger is voorzien van een ingebouwde stofbak hoef je geen stofzuigerzakken meer te kopen. Zodra de bak vol dreigt te raken klik je de stofbak in een klik makkelijk van de stofzuiger af. De stofbak kan je daarna makkelijk in de prullenbak of in de container leegmaken.

Blijft er toch nog wat achter? Dan kan je de stofbak onder de kraan schoonmaken. Alle onderdelen kunnen gewassen worden.

 

 

 

 

Merk

Hyundai

Model nummer

HSV100719

EAN

8719743424944

Materiaal

Aluminium, Plastic

Kleur

Donkerblauw, Donkergrijs

Lengte product (cm)

38.3

Breedte product (cm)

26.6

Hoogte product (cm)

22.3

gewicht product (gram)

4600

Producttaal

Niet van toepassing

Type stofzuiger

Traditionele stofzuiger

Aanbevolen voor type vloer

alle vloertypen

Type stofopvang

zonder stofzak

Inhoud opvangreservoir (liter)

5

Vermogen (watt)

800

Maximaal geluidsniveau (dB)

79

Zuigvermogen (kPa)

14

Lengte stang (cm)

44 – 77

Actieradius stofzuiger (meter)

7

Inclusief type borstel

Combiborstel, kierenzuigmond, meubelzuigmond

Indicator opvangbak/zak vol

Nee

Lengte snoer (meter)

5

Opslagruimte voor het koord

Ja

Geautomatiseerd snoeroprolsysteem

Ja

Handvat

Ja

Bediening op het handvat

Nee

Zuigkracht regeling stofzuiger

Nee

HEPA luchtfilter

Ja

Wasbare filter(s)

Ja

Filter(s) vervangbaar

Nee

Met muurmeubel

Nee

Mondstuk met verlichting

Nee

Soort energiebron

Stopcontact

Voltage (volt)

220

Type stekker

EU stekker

Taal handleiding

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Lengte verpakking (cm)

36.3

Breedte verpakking (cm)

40

Hoogte verpakking (cm)

44

Gewicht verpakking (gram)

4900

Verpakkingstaal

Engels

Aantal stuks in verpakking

1

What's in the box?

Hyundai cyclone vacuum cleaner 800W, Tapijt en harde vloeropzetstuk, combizuigmond en handleiding